вівторок, 8 січня 2013 р.

Модуль 2. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме:
  • Проекти надають широкі можливості для навчання. Вони залучають учнів до вирішення проблемних ситуацій та інших змістових завдань, будують зв’язки зі світом поза класною кімнатою та звертаються до питань реального життя учнів. 
  • В учнів, які співпрацюють у малих групах при виконанні дослідницьких проектів, можуть бути сформовані не тільки навички самостійної дослідницької діяльності, а й уміння планувати власну діяльність, ефективно спілкуватися, вирішувати проблеми, приймати виважені аргументовані рішення та демонструвати свої знання і вміння цільовій аудиторії.  

1 коментар:

  1. Спробуйте наступного разу не копіювати "розумні речі" з посібника чи сайта, а написати, що САМЕ ВАМ видається важливим, цінним, корисним. З чим Ви на всі 100 згодні, а що викликає сумніви (щодо реальності впрвадження в вашій школі, в вашому класі) , побоювання. НЕ бійтеся писати своє, тоді з Вами буде цікаво спілкуватися. Спробуйте відповідати на ті завдання , які прописані в Е-посібнику у вправі про рефлексію. Там же є завдання у пункті 6. (Запишіть у блозі свої думки та враження від навчання за цим модулем, зробіть висновки, сформулюйте ключові ідеї, запитання та те, що вас турбує або цікавить). Де все це?? Спробуйте, у Вас вийде, Ви ж так добре аналізуєте, розмірковуєте , коли говорите. Успіхів і натхнення!

    ВідповістиВидалити